Foto- & Video workshop by Noël2019-05-23T10:07:32+00:00

Gedurende mijn 20 jaar ervaring als designer, zie ik mijn klanten vaak worstelen om zichzelf en hun brand (online)
te presenteren. Terwijl de beelden en ideëen vaak voor mijn oog verschijnen, is dat voor hen helemaal niet het
geval en zie ik ze worstelen met de techniek. Tevens zie ik een gebrek aan plezier omdat ze de juiste woorden niet
weten te vinden, of het juiste beeld niet kunnen vangen. Zo jammer vind ik dat….

Daar moet wat in veranderen!

Jij kunt het verschil maken online/offline.
Door te vertellen wie je bent & wat je te bieden hebt.
Ik help je hierbij én wil je tevens inspireren om er plezier in te krijgen!

MET MIJN FOTO- & VIDEO WORKSHOP LEER IK JE:

• jouw doelgroep helder in beeld krijgen
• spicy content schrijven die resoneert met jouw doelgroep
• bewerken van je foto’s voor uniforme uitstraling
• korte video’s maken om je product te presenteren
• insta stories maken die aanspreken

WORKSHOP FOTO & VIDEO

10:00 – 16:00 UUR OMGEVING HARDERWIJK
INCLUSIEF LUNCH & WORKSHOP MATERIAAL, ONLINE SUPPORT
€ 375,- EX BTW

Mail voor de data

VOORBEELD VIDEO’S

Korte video’s om jezelf of jouw product te presenteren

VOORBEELD FOTOBEWERKING

Bewerken van je foto’s voor uniforme uitstraling

VOORNA
VOORNA
VOORNA
VOORNA
Testimonials

Personen die de workshop hebben gevolgd

“Wat ik vooral heel fijn vond aan de workshop dat Noël echt keek naar welke type mensen er waren. Onze bedrijven kwamen tot “leven” doordat de mensen plezier en passie konden delen. Het delen op social media is geen werken meer maar delen van passie en plezier! Ik merk dat de drempel om me op social media te begeven is verlaagd en dat het ook echt niet zo moeilijk is als dat je vooraf bedenkt.”

Minousch Mulder

“De workshop bij Noël was voor mij een feestje. Ik ben dol op schoonheid, style en authenticiteit en dit is wat ik nog meer wilde creëren op mijn Instagram profiel. Noël IS dit alles en zij weet dan ook precies hoe je dit kunt creëren. We leerden hoe we onze foto’s nóg mooier kunnen maken tot hoe we onze boodschap nog gerichter, pakkender en authentieker kunnen schrijven. Daarnaast was de ontvangst, de lunch en de sfeer voedend, verwarmend en zeer inspirerend. Ik gebruik de geleerde dingen dagelijks voor mijn Instaprofiel.”

Andrea Davelaar, Oh my goddess

“Onlangs heb ik de Foto&Video Workshop bij Noël gedaan en wat een feestje was dat!! Samen met een fijne groep gelijkgestemde vrouwen, allemaal heart based onderneemsters. Wat was het fijn om zoveel uitleg te krijgen over zichtbaar worden op een manier die bij mij past! Waarin ze ons stap voor stap alles uitlegde over fotobewerking en video, waaraan een goede post moet voldoen en vooral dat het makkelijk is. Ik heb Noël ervaren als een super enthousiast iemand (tot aan de laatste minuut, hoe doe je dat??) heel warm en betrokken bij iedereen! De ontvangst, de lunch, de deelneemsters, het was 1 groot warm bad en ik vond het jammer dat het was afgelopen. Ik gebruik haar tips en tricks dagelijks en heb hierdoor veel meer plezier in zichtbaar worden. Gun jezelf deze 2 super leuke, waardevolle en inspirerende dagen!”

Saskia Wirsing

“De workshop was inspirerend, motiverend, leerzaam, verrassend, verkwikkend! Het werd tijd dat ik meer te weten kwam over posten op social media , om mezelf meer in het licht te zetten en te delen wat ik allemaal doe. Ik ben superblij dat ik nu een toolbox aan mogelijkheden heb, hoe ik iets moois en leuks kan posten. Het grappige is, door de workshop heb ik er veel meer plezier in gekregen. De 2 dagen waren superfijn , relaxte knusse setting waar alles kan en ruimte voor vragen en ieder zijn struggle. Heel leerzaam juist ook om dit met een groep te doen! GEWELDIG! Ik raad dit iedereen aan die meer wilt weten over social media die wil weten hoe je jezelf hier meer zichtbaar en aantrekkelijk in maakt.”

Heleen Reijnierse

“Absoluut doen deze workshop, hier ga je heel blij van worden! Het zijn mega inspirerende dagen met volop aandacht voor waar jij tegen aanloopt. ”

Angelic Brinkhuijsen

“Echt te gek was de eerste ronde, lieve Noël Straakenbroek  jouw heldere uitleg, de fijne sfeer waarin we veel hebben geleerd maar het toch allemaal super relaxed voelde, de mooie mensen die jij aan trekt. En ook je hulp en motivatie er na.”

Yvonne Timmermans | Drops of Heaven

“Echt een waardevolle cursus! Heb er veel aan gehad. Noël legt alles haarfijn uit en geeft heel veel tips. Geen platte marketing maar leren van uit je hart te schrijven. En alles wat ik niet meer weet kan ik in het inspirerende cursus boek vinden dat ik heb me gekregen. Echt super!”

Leonie Happel | Movymento

” Gister ben ik bij Noël Straakenbroek op cursus geweest in Harderwijk. Toen we aankwamen stond Bernard Kelderman als klaar om ons heerlijke kopjes koffie in te schenken. De hond Moos lag genesteld op de bank. En alles stond weer zo sfeervol klaar om er een productieve dag van te maken. The girl has style!! De eerste dag (vorige week) was foto-editen en doelgroep verdieping. PUUR GENIETEN! En heel gezellig met alle andere vrouwen aan de tafel! Gister was de tweede dag. ‘Storytelling’ en video bewerking. Noël vervolgde de training met haar video & branding skills. We leerden van onze zelfgemaakte beelden een video maken. ”

Guusje Wannet | Sensual Glow

Heb je vragen over deze workshop? Mail me via info@noelstraakenbroek.com

HOU MIJ OP DE HOOGTE